Boek ‘Natuurlijk weer aan het werk’

Ja! Ik bestel nu het boek incl. gratis wandelworkshop

In september 2020 heb ik samen met mijn uitgever S2uitgevers mijn boek uitgebracht; ‘Natuurlijk weer aan het werk, herstellen met de kracht van de natuur’. Bestel het boek hier op mijn website en krijg gratis de wandelworkshop ‘Herstellen met de kracht van de natuur’

Voor wie is dit boek?

Hoewel dit boek voor iedereen een steun in de rug kan zijn om meer je ware natuur te leven, is het boek specifiek geschreven voor mensen die ziek thuis zitten van hun werk of dusdanig zijn vastgelopen in hun werk en energie. Juist in die situatie voel je je erg kwetsbaar, draait je hoofd overuren en raak je makkelijk van jezelf verwijderd. Dan is het heel behulpzaam om weer te leren dichter bij je ware natuur terug te komen, bij jouw rust en kracht, zodat je straks weer met vertrouwen en nieuwe energie van het leven kunt genieten, zowel op het gebied van werk als privé.

In ‘Natuurlijk weer aan het werk’ word je geïnspireerd en uitgenodigd om weer te worden wie je van nature bent. Diep van binnen zijn we allemaal rustig, gelukkig, tevreden en liefdevol. Dit boek leert je hoe je daar met behulp van de natuur naar terugkeert. Zodat je niet alleen herstelt maar zelfs nog beter in balans en met meer vertrouwen en energie terug kunt keren op de werkvloer.

Met praktische oefeningen, eenvoudige maar rake woorden en de natuur die als een constante rode draad die door het boek loopt, leer je je weer met de natuur en je eigen ware natuur te verbinden.

Bestel nu; mooie aanbieding voor jou!

Half september breng ik het boek samen met mijn uitgever S2uitgevers uit maar je kunt het boek nu al kopen zodat het boek ook half september al op jouw deurmat ligt! Voor iedereen die mijn boek voor 15 september bestelt:

Nu tijdelijk inclusief wandelworkshop ‘Herstellen met de kracht van de natuur’ en een super toffe groeipapier-boekenlegger!

Dus; bestel NU!

Ja! Ik bestel nu het boek incl. gratis wandelworkshop

Gratis verzending binnen Nederland

Bestel meerdere exemplaren en ontvang een mooie bonus!

Bestel 25 boeken voor € 500,- en je krijgt nu tijdelijk de workshop ‘Natuurlijk weer aan het werk’ voor 10 personen cadeau t.w.v. € 550,- voor werknemers die ziek zijn, dreigen uit te vallen of anders vastlopen in hun werk

Bestel 25 boeken

Bestel 50 boeken voor € 1000,- en je krijgt nu tijdelijk de workshop ‘Natuurlijk weer aan het werk’ voor 10 personen cadeau t.w.v. € 550,- plus een lezing voor leidinggevenden en/of HR managers t.w.v. € 1.250,-

Bestel 50 boeken

Natuurlijk jij: innerlijk rustig – zelfvertrouwen – gelukkig