Boek ‘Natuurlijk weer aan het werk’

Ik ben bezig met het afronden van mijn boek ‘Natuurlijk weer aan het werk’

Het boek is een inspiratie en uitnodiging om weer meer je natuurlijke zelf te worden, wie je van nature bent; ontspannen, rustig, zelfverzekerd en daardoor gelukkig. Hoewel dit boek voor iedereen een steun in de rug kan zijn om meer je ware natuur te leven, heb ik specifiek gekozen om het boek te schrijven voor mensen die ziek thuis zitten van hun werk of dusdanig zijn vastgelopen in hun werk en energie. Juist in die situatie voel je je erg kwetsbaar, draait je hoofd overuren en raak je makkelijk van jezelf verwijderd. Dan is het heel behulpzaam om weer te leren dichter bij je ware natuur terug te komen, bij jouw rust en kracht, zodat je straks weer met vertrouwen en nieuwe energie van het leven kunt genieten, zowel op het gebied van werk als privé.

In ‘Natuurlijk weer aan het werk’ word je geïnspireerd en uitgenodigd om weer te worden wie je van nature bent. Diep van binnen zijn we allemaal innerlijk rustig, gelukkig, tevreden en liefdevol. Dit boek leert je hoe je daar met behulp van de natuur naar terugkeert. Zodat je niet alleen herstelt maar zelfs nog beter in balans en met meer vertrouwen en energie terug kunt keren op de werkvloer.

In het boek doorlopen we vier thema’s; verbinding met jezelf (je lijf, je gedachten, je emoties, je zielskwaliteiten), zuivere verbinding met de ander, innerlijke rust ervaren en voeden en vertrouwen en energie ervaren en voeden. De natuur is een constante rode draad die door het boek loopt, een trouwe bondgenoot, inspiratiebron en plek waar jij je met de natuur en met je eigen ware natuur kunt verbinden.

Afgelopen maanden heb ik veel tijd besteed aan mijn boek waardoor het inmiddels bij de  vormgever en corrector ligt. Na de zomer ga ik het samen met mijn uitgever S2Uitgevers uitbrengen. Ik houd je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen!

Bestel mijn boek

Gratis verzending binnen Nederland

 

Natuurlijk jij: innerlijk rustig – zelfvertrouwen – gelukkig