Boek ‘Natuurlijk weer aan het werk’

Ja! Ik bestel nu het boek incl. gratis wandelworkshop

In september 2020 heb ik samen met mijn uitgever S2uitgevers mijn boek uitgebracht; ‘Natuurlijk weer aan het werk, herstellen met de kracht van de natuur’. Bestel het boek hier op mijn website en krijg gratis de wandelworkshop ‘Herstellen met de kracht van de natuur’

Voor wie is dit boek?

Hoewel dit boek in eerste instantie geschreven is voor mensen die ziek thuis zitten van hun werk, blijkt het boek voor velen een steun in de rug te zijn om meer je ware natuur te leven, juist in deze roerige tijden. Wanneer je ervaart dat je energie weglekt, dat je veel piekert en je onrustig voelt, kun je het gevoel hebben vast te lopen in je leven. Juist dan voel je je erg kwetsbaar, draait je hoofd overuren en raak je makkelijk van jezelf verwijderd. Dan is het heel behulpzaam om weer te leren dichter bij je ware natuur terug te komen, bij jouw rust en kracht, zodat je straks weer met vertrouwen en nieuwe energie van het leven kunt genieten, zowel op het gebied van werk als privé.

In ‘Natuurlijk weer aan het werk’ word je geïnspireerd en uitgenodigd om weer te worden wie je van nature bent. Diep van binnen zijn we allemaal rustig, gelukkig, tevreden en liefdevol. Dit boek leert je hoe je daar met behulp van de natuur naar terugkeert. Zodat je niet alleen herstelt maar zelfs nog beter in balans en met meer vertrouwen en energie de draad weer op kunt pakken.

Met praktische oefeningen, eenvoudige maar rake woorden en de natuur die als een constante rode draad die door het boek loopt, leer je je weer met de natuur en je eigen ware natuur te verbinden.

Google review Louise: het boek is ontzettend fijn, de wandeling als aanvulling geeft enorme rust en verbinding met je zelf.

Recensie Jolanda op bol.com: Een heerlijk boek. Het leest fijn. In eerste instantie geschreven voor mensen die vastlopen in hun werk. Maar ik vind het voor iedereen geschikt in deze roerige tijden. De snelle maatschappij en transformatie waar we inzitten. Als je hoofd vol zit… je spanning oploopt, hoe fijn is het dan om te ontspannen met de kracht van de natuur. Marieke geeft veel tips en oefeningen. Ze schrijft open er n eerlijk over zichzelf.

Recensie van deelneemster uit Roosendal op bol.com: Het boek is duidelijk en praktisch geschreven . Zo herkenbaar allemaal . Wat zo leuk is dat je bij het boek een gratis wandelworkshop krijgt waarin je de oefeningen echt goed kunt ervaren . Enorm waardevol en een aanrader !!!

Bestel nu; mooie aanbieding voor jou!

Iedereen die mijn boek koopt krijgt een gratis deelname aan de wandelworkshop ‘Herstellen met de kracht van de natuur’ met daarin enkele oefeningen uit het boek.

Dus; bestel NU!

Ja! Ik bestel nu het boek incl. gratis wandelworkshop

Gratis verzending binnen Nederland

Bestel meerdere exemplaren en ontvang een mooie bonus!

Bestel 25 boeken voor € 500,- en je krijgt nu tijdelijk de workshop ‘Natuurlijk weer aan het werk’ voor 10 personen cadeau t.w.v. € 550,- voor werknemers die ziek zijn, dreigen uit te vallen of anders vastlopen in hun werk

Bestel 25 boeken

Bestel 50 boeken voor € 1000,- en je krijgt nu tijdelijk de workshop ‘Natuurlijk weer aan het werk’ voor 10 personen cadeau t.w.v. € 550,- plus een lezing voor leidinggevenden en/of HR managers t.w.v. € 1.250,-

Bestel 50 boeken

Natuurlijk jij: innerlijk rustig – zelfvertrouwen – gelukkig