HSP in Nature: een zielsavontuur voor Hoogsensitieve Helden

‘Het is een mooi cadeau aan jezelf om in een liefdevolle, veilige en ontspannen groep, onder de fijne begeleiding van Marieke, te voelen dat je een prachtig mens bent met al je HSP kwaliteiten’. – Debby

Jouw sensitiviteit is jouw kracht.

En die is NU nodig.

Om een stralend blij,
vrij leven te leiden.

Sta op!
Voor jezelf en daarmee voor de wereld die jij wenst.

Boven verwachting! Ik vond het erg fijn, leerzaam, veilig, vertrouwd en inspirerend. Ik heb nu handvaten om in stressvolle situaties mijn emoties een plekje te geven’Emma

Laat de natuur je leiden.
Naar de kracht van jouw ware natuur!

Jij stopt jouw gevoel vaak weg. Uit angst om afgewezen te worden. Want je hebt vroeger vaak gehoord ‘kom, doe niet zo flauw’, ‘niet huilen, sterk zijn’ of ‘doe niet zo overgevoelig!’ Of je hebt dat tegen jezelf gezegd. Je bent vanwege jouw gevoeligheid afgebrand. In dit leven figuurlijk en in vorige levens misschien wel letterlijk. Dus wat doe jij? Je maakt jezelf kleiner en minder zichtbaar, zodat je niet teveel buiten de boot valt. Niet teveel opvalt. Maar diep van binnen ben jij dit eigenlijk DOODMOE! Je voelt dat je zoveel meer in je hebt. Dat je eigenlijk dolgraag jouw energie ongeremd naar buiten wilt laten stromen. Omdat je van binnen voelt dat het stroomt en borrelt maar je weet niet hoe je het de ruimte moet geven, in deze harde wereld waarin zo velen vanuit hun hoofd lijken te leven. Waardoor jij in de jaren ook in je hoofd de weg kwijt geraakt bent.

Maar je hebt je destijds VERGIST! Ze hebben je iets verteld wat niet waar is. Je hebt iets geloofd wat niet klopt. Je bent niet zwak, vreemd of overgevoelig. Juist niet.

Dit traject heeft mijn innerlijke wijsheid versterkt, waardoor ik steeds meer en stevig en vast mijn waarheid kan uitspreken en leven. Ik luister vaker en beter naar mezelf, wat rust en innerlijke vrede geeft. – Linda

Jouw sensitiviteit is een prachtige kwaliteit 
en jouw grootste kracht. 
En wanneer jij helemaal bij jezelf thuis komt zal jij dit ook zo ervaren. En dan verandert er iets wezenlijks in jou. Dan sta je anders in het leven.

Ook al geloof je dit misschien nog niet.
Vind je het moeilijk om dit van me aan te nemen.

IK BEN ER VAN OVERTUIGD! Ik heb het bij honderden mensen die ik begeleidde zien gebeuren wanneer ze weer in contact kwamen met hun ware natuur. Bij zichzelf thuis kwamen. De energie ging weer stromen. De flow. Het vertrouwen. Een gelukzalig gevoel 'yes, ik ben blij en vrij en alles is goed wat ik doe!'

Diep van binnen voel jij dat dit waar is. Ook jij kunt VRIJ zijn, je losbreken van je belemmerende gedachten en patronen zodat jij je ingehouden energie weer moeiteloos kan laten stromen. Waardoor jij vol vertrouwen, intens blij en vrij in het leven staat en straalt. Onafhankelijk van anderen. Stralend, blij jezelf zijn.

Jij wilt een liefdevolle, eerlijke, mooie wereld?

Start dat NU met liefdevol en eerlijk naar jezelf te zijn in plaats van jezelf te veroordelen. Want die liefde en vrede moet je in jezelf vinden. De enige weg is naar binnen. Wat je zoekt is er al. Jij bent het waard om jouw volle plek in te nemen, met al je gevoeligheid, jouw kwaliteiten en je behoeften. Sta op! Voor jezelf en de wereld die je wenst. De wereld heeft jou nodig precies zoals je bent, VANWEGE jouw sensitieve kwaliteiten.

Met jouw gevoeligheid ben jij in deze transformerende tijd juist HET voorbeeld van hoe een liefdevolle, mooie, eerlijke wereld te creëren door dit in jouw innerlijke wereld te creëren en het uit te stralen naar je omgeving. Juist jij als HSP’er kan als geen ander voeling krijgen en in contact komen met de liefdesfrequentie die al in je zit. Als je je hoofd maar stil krijgt 🙂

Hoe dan? Hoe dan?

Ga mee op ontdekkingsreis. Naar onbekende plekken in jezelf. Pareltjes en schatten die al te lang verstopt zitten onder allerlei lagen. In dit halfjaarprogramma gaan we met een kleine groep op avontuur. Samen groeien, helen, je frequentie verhogen. Klimmen, vallen, opstaan, elkaar steunend, veilig samen met anderen die ook op ontdekkingstocht zijn maar wel met het vertrouwen dat iedereen zelf al alle wijsheid in zich heeft om dit pad te bewandelen.

Door wie ze is spiegelt Marieke ontzettend mooi het volle vertrouwen, de warmte, het open hart en het licht in ieder van ons.’ – Linda

Ik ben je gids en laat je ervaren dat je al een prachtig, compleet wezen BENT, zo groots en magisch als de natuur. Dat je super welkom bent in jezelf. Je gaat zien, voelen en tot in elke vezel ervaren dat jouw sensitiviteit jouw GROOTSTE KRACHT EN KWALITEIT is.

De natuur is DE plek om je dat weer te herinneren.
De natuur is een wijze leermeester en een warme, rustgevende plek waar je steeds weer naar terug kunt keren. Het voelt als thuiskomen. Je herinnert de schoonheid, het vertrouwen en de verbinding die je al in je hart meedraagt. Hier ontdek je de schatten die in jouw basis, jouw ware natuur verscholen zitten. Waardoor jij je mooiste zelf kunt zijn. Doen wat je echt wilt. Blij en gelukkig zijn. Ongeremd en moeiteloos. Met alles wat bij je hoort. Je lichte kanten en je schaduwkanten. Alles is welkom!

Dit doe je in de allereerste plaats voor jezelf zodat jij jouw gelukkigste leven leidt. Maar ook voor je directe omgeving omdat jouw innerlijke geluk ook op hen uitstraalt. En voor de wereld omdat je een voorbeeld bent waardoor jouw liefde en wijsheid anderen ‘besmet’.

HSP in Nature, in het kort: een zielsavontuur voor hoogsensitieve helden. 4 volle dagen in de natuur, 2 online sessies, een coachingssessie met Marieke, inclusief haar boek en wekelijkse inspiratie-opdrachten. In een kleine groep in de omgeving van Breda.

Er is maar 1 JIJ in deze wereld

Dus STOP met jezelf aan te passen of te proberen zoals een ander te zijn. Kom weer in contact met je hart en ziel. Met jouw stralende licht, in verbinding met het grotere geheel. Dat deel van jou dat eindeloos bewust is en altijd voort zal leven. Wij HSP’ers zijn de voorlopers van een liefdevollere, mooiere wereld. Tijdens dit halfjaarprogramma gaan we het vuurtje in jou weer oplaaien want vuur heeft lucht en ruimte nodig. Waardoor jij HELDER, VERLICHT, VRIJ, STROMEND en VOELEND je leven leeft en die keuzes in het leven maakt die voor jou passend zijn.

‘We are stars wrapped in skin.
The light you are seeking has always been within’.
Rumi

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is niet passend als je denkt dat een ander verantwoordelijk is voor hoe jij je voelt. Als je de schuld steeds buiten jezelf zoekt. Dit programma is wel voor jou wanneer je weet dat jij zelf de regie hebt over jouw innerlijke wereld. Je weet dat je JEZELF lief moet hebben en dat niet bij een ander moet halen. Dat je altijd een keuze hebt. Ook al is dat soms nog zo verdomde moeilijk. En gaat het met ups en downs. Je bent hoogsensitief, dat staat als een paal boven water. Je weet, beseft en voelt dat heel goed. Maar je bent daar vroeger nooit in erkend (door jezelf en/of door anderen) en hebt daardoor een deel van jezelf weggestopt waardoor je in het verleden bent vastgelopen in de rationele maatschappij. Je hebt al op diverse manieren aan je persoonlijke ontwikkeling gewerkt. Je bent je al heel zelfbewust. Maar je loopt soms ook tegen muren in deze tijd waarin angst regelmatig de boventoon voert en ratio geprezen wordt boven gevoel. Maar er is langzaam steeds meer ruimte voor sensitiviteit. Daarom is dit nu jouw tijd om als hoogsensitieve held het avontuur aan te gaan! Om jouw sensitiviteit de ruimte te geven die het verdient.

RESERVEER DEZE DATA DAN METEEN IN JE AGENDA:

 • Zielsavontuur in het Bos(huis): woensdag 29 mei hele dag         
 • Zielsavontuur in een privebos: vrijdag  14 juni hele dag 
 • Online adventure: vrijdag 28 juni van 10 – 12 uur            
 • Juli/augustus individuele coachsessie met Marieke in te plannen
 • Zielsavontuur in een privebos: vrijdag 30 augustus hele dag       
 • Online adventure: vrijdag 20 september van 10 – 12 uur
 • Zielsavontuur in het Bos(huis): woensdag 16 oktober hele dag
Geen '10 tips', korte proeverijtjes en beschermen 
maar echt vanuit jouw volle licht en kracht leven
Je wilt niet '10 tips om te leren omgaan met jouw sensitiviteit'. 
Of benadrukt krijgen wat de lasten van HSP zijn. Dat weet je allemaal wel. 

Je hoeft niet te leren om jezelf te 'beschermen'; Wanneer jouw energiesysteem heel en gezond is dan heb je een natuurlijke reikwijdte van waaruit je krachtig in jouw volle licht, jouw energieveld staat zonder dat je overspoelt wordt door andermans energie. 

Ook wil je niet een korte online workshop waar je eventjes proeft aan de grootsheid van jouw potentie. Been there, done that. 

Je wilt nu ECHT vanuit jouw volle licht en kracht LEVEN. Jouw potentie ten volle benutten. Je niet meer inhouden maar op komen dagen door het podium van het leven te beklimmen met alles in jou en ongeremd en moeiteloos jouw natuurlijke zelf ZIJN. 

Ik heb meer aandacht en focus in mijn dagelijkse leven en ben liever voor mezelf’Wieke

WAAR GAAN WE MEE AAN DE SLAG:

 • Helende rituelen
 • Natuurcoaching
 • Schaduwwerk
 • Energiewerk
 • Persoonlijk Leiderschap
 • Helende klanken
 • Natuur
 • Stiltes
Door een combinatie van eeuwenoude rituelen en hedendaagse natuurcoaching met een holistische benadering van de lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele lagen, ben jij in staat om je vrij te maken van jouw onzekerheid, angst voor afwijzing en het pleasen van anderen. Je hervindt de magie in jezelf, boort je intuïtie aan en activeert jouw oervertrouwen. Zodat je stralend, blij jezelf bent.
 • 4 zintuigenprikkelende, diep doorwerkende dagen in de natuur, begeleid door Marieke en in verbinding met andere mooie mensen waarmee je samen groeit, leert en deelt. Inclusief heerlijke vegetarische lunch.
 • 2 online adventures met magische rituelen met de hele groep
 • Tussen dag 2 en 3 een individuele, in overleg in te plannen, coachsessie met Marieke in de natuur, voor een krachtige persoonlijke verdieping.
 • Boek ‘Natuurlijk weer aan het werk, herstellen met de kracht van de natuur’.
 • Wekelijks inspiratie om met kleine, eenvoudige oefeningen bewust met het proces bezig te blijven in jouw eigen tijd waardoor je ook echt in de dagelijkse praktijk gaat leven vanuit je hart & ziel.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar omdat ik in een kleine groep van maximaal 7 deelnemers wil werken, dus geef je snel op zodat je verzekerd bent van jouw plekje!

Jouw investering voor een half jaar:

€ 999,-

Nu met vroegboekkorting:

€ 899,-

Veelgestelde vragen:
Waar vinden de zielsavontuur dagen plaats? De ene locatie is het Boshuis in het Mastbos in Breda waar we zowel binnen als buiten rondom het kampvuur alsook in het Mastbos zullen zijn gedurende de dag. De andere locatie is een privébos aan de rand van Breda waar we een prachtig stuk bos voor ons alleen hebben met een kampvuurplek en alle vrijheid.

Boshuis Breda en Privébos

Wat als ik 1 van deze data niet kan? Neem dan even contact op met Marieke, de online sessies kunnen opgenomen worden zodat je die terug kunt kijken. En als het de fysieke dagen betreft, kunnen we data bespreken om in te halen bij de volgende groep.
Ik word al begeleid door een coach/psycholoog, kan dit ernaast? Zeker, dit is een persoonlijk groeitraject, een zielsavontuur waarvan je gaat stralen! De ervaring leert dat dit een prachtige aanvulling kan zijn als je al in een persoonlijk ontwikkeltraject zit. Het is een katalysator, 1 +1 wordt hier 4! Bij twijfel, overleg gerust even met Marieke.
Ik noem mezelf niet hoogsensitief, ik wil mezelf niet in een hokje plaatsen, is dit dan wel voor mij? Ik begrijp je allergie tegen ‘hokjes’, same here. Jij bent uniek en hebt jouw eigen unieke krachten en kwaliteiten. In dit halfjaaravontuur gaan we juist vanuit die kracht werken. Sensitiviteit is een prachtige kwaliteit dus wanneer jij je in voorgaand verhaal herkent en het resoneert bij jou, dan past het bij jou en ben je van harte welkom.
Ik vind het spannend in een groep en weet niet of dat wel iets voor mij is. Dat snap ik en dat is geen probleem. In een groep vindt minstens de helft het begin heel spannend. Marieke heeft al honderden mensen in groepen begeleid en weet steeds weer een hele fijne, ontspannen en vertrouwde sfeer te creëren waarin jij je snel op je gemak zult voelen. Kom gewoon helemaal als jezelf want alles van jou is welkom, ook je spanning.
Kan ik in termijnen betalen? Geen probleem, je krijgt na aanmelding een factuur waarop de optie staat om in één keer te betalen of gespreid over 6 maanden in 3 keer te betalen, net wat jij prettig vindt.
Is er 1:1 contact of is alles in de groep? Zeker, halverwege het halfjaarprogramma maak je met Marieke een afspraak voor een coachingsessie waarbij je in de natuur gedurende 2 uur de volle 1-op-1 aandacht van Marieke krijgt rondom jouw groeiwens. Daarnaast zal ze contact met jou opnemen na aanmelding om elkaar beter te leren kennen.
Ik ben op vakantie in de zomer, kan ik dan wel deelnemen? Absoluut. Gedurende de 6 weken zomervakantie vinden er geen groepsbijeenkomsten plaats. Wel maak je met Marieke een coachingsafspraak tussen dag 2 en 3, volledig in afstemming met elkaars agenda’s. Gedurende de zomermaanden krijg je ook wekelijks inspiratieopdrachten maar die kun je op iedere plek van de wereld uitvoeren 🙂
Wie is die gids, Marieke Buijsse-van der Heijden eigenlijk? Sinds 2008 begeleid ik mannen en vrouwen op hun pad, terug naar hun natuurlijke ZIJN. Op mijn eigen unieke manier, door mijn uitersten te combineren; Zowel aards als spiritueel. Vanuit mijn serene rustige zelf in combinatie met mijn sprankelende enthousiasme. Serieus en diepgaand maar zeker ook met ruimte voor humor en zelfspot. Zowel diepgaand en helend als eenvoudig, praktisch toepasbaar zonder poespas. Meer dan duizend mensen gingen je voor in een coachtraject, een training, een wandelworkshop, een kampvuursessie, intentiecirkel, het wandelen met mijn podcast of het lezen van mijn boek. Ik besteed veel tijd aan rust en reflectie voor mezelf omdat ik daarmee in verbinding blijf met mijn ware natuur en van daaruit rustig, warm, uitnodigend, verdiepend en open mezelf kan verbinden met de ander. Vanuit het diepst van mijn hart ben ik nieuwsgierig naar jouw hele zijn!

Heb je andere vragen of wil je overleggen? Neem dan gerust contact op met Marieke: 06-41194653 – info@natuurcoachingbreda.nl.

Natuurlijk jij: innerlijk rustig – zelfvertrouwen – gelukkig