Liefde overwint alles….

Liefde overwint alles.
Alleen liefde kan voor een betere wereld zorgen.
Liefde is geven om, vriendelijkheid, mededogen….
Liefde is een machtig wapen, laten we het dan ook gebruiken!

11 jaar lang lag deze tekst onder de grond. En het overwon alles…..

Tijdens de herbegraving van mijn moeder, naar een prachtige natuurbegraafplaats, vonden ze de kaft van dit kleine boekje terug. 11 jaar geleden is dit meegegaan in de mand waarin mijn moeder werd begraven en het kwam er nu na ruim een decennia zo uit.

Wat kwam dat bij mij binnen toen we het kregen overhandigd van de begeleidster van de herbegraving! De tranen stroomden over mijn wangen. Dit is waar het om draait! Dit is de boodschap die wij als mensheid, juist in deze tijd, zo ontzettend nodig hebben. Mijn moeder, die zo ontzettend lief was, die genoot van de kleine dingen in het leven, die altijd, maar dan bedoel ik ook echt altijd, voor iedereen, een luisterend oor had. Zij belichaamde die liefde. Dat juist zij deze boodschap aan ons terug gaf na 11 jaar vond ik bijzonder hartverwarmend.

Ik deel in deze enerverende tijd deze boodschap graag ook met jou:
Wat er ook gebeurt; Liefde overwint alles! ❤️
Liefde is sterker dan angst. Liefde is sterker dan oorlog, haat, ruzie, wrijving, macht en controle.

Liefde voor anderen, maar net zo belangrijk; de liefde voor jezelf oftewel zelfliefde. Hoe je de liefde in jezelf voedt, vertel ik je in het inspiratie artikel hieronder (wat ook het laatste hoofdstuk is van mijn boek). Wanneer je jezelf lief hebt, straal je die liefde ook uit naar je omgeving. En daar wordt de wereld een stukje mooier van.