afspraak en investering

Marieke Buijsse-van der Heijden
06-41194653
Eikepage 57 Breda
info@natuurcoachingbreda.nl
Kvk-nummer 65840410

Lid van NVNC : Nederlandse Vereniging van Natuur Coaches

Samenwerking met:

Contactformulier

Bel me/mail me/vul hier je gegevens in voor informatie of een afspraak. Ik neem vaak dezelfde dag nog (en anders binnen 48 uur) contact met je op.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Jouw bericht

  Investering

  Een coachsessie duurt 1,5 tot 2 uur. Je kunt kiezen uit een losse sessie a € 150,- per sessie (particulier) of 1 van de 3 pakketten. (Je hoeft pas na de eerste sessie een keuze voor een pakket te maken. Aan het einde van de eerste sessie check ik sowieso of mijn werkwijze en ik als coach bij jou passen.)

  Pakket 1 zijn 3 coachsessies + boek

  Particulier € 410,- / Zakelijk € 835,-

  Pakket 2 (meest gekozen) zijn 4 coachsessies + boek + 1 gratis nazorg coachsessie (binnen 6 maanden)

  Particulier € 540,- / Zakelijk € 1.110,-

  Pakket 3 zijn 6 coachsessies + boek + 1 gratis nazorg coachsessie (binnen 6 maanden) + een wandelworkshop naar keuze

  Particulier € 800,- / Zakelijk € 1.655,-

  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

  Je kunt een afspraak met mij maken door bovenstaand contactformulier in te vullen, of via telefoon of e-mail contact met me op te nemen.

  Marieke-5778

  Vergoeding

  Je kunt je voor (gedeeltelijke) vergoeding van het coachtraject wenden tot de volgende instanties:

  • Je werkgever: veel organisaties hebben een budget gereserveerd voor opleidingskosten persoonlijke of professionele ontwikkeling, soms ook verplicht vanuit de CAO. Ook wanneer er sprake is van burn-out preventie of re-integratie is de werkgever vaak bereid een traject te vergoeden. Vraag dit gerust even na bij je werkgever.
  • Via PGB of UWV: Heb je een Persoons Gebonden Budget of een uitkering? Informeer bij de uitkeringsinstantie naar de beschikbare financiële middelen voor vergoeding van begeleiding, re-integratie of herstel. Via een individuele re-integratie overeenkomst reserveert het UWV een budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.
  • Je zorgverzekering: De begeleiding van Natuurcoaching Breda behoort niet tot het basispakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat dit soort kosten wel opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij je ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.

  Algemene Voorwaarden

  Natuurlijk jij: innerlijk rustig – zelfvertrouwen – gelukkig