Werkwijze

Ik ken het bos dus ik wijs je de weg op de wandelroute, zodat jij kunt ontspannen en je volledig op je eigen proces kunt richten. We gaan wandelen in de natuur, door de bossen van Breda (Mastbos, Trippelenberg of Liesbos) of misschien een andere mooie natuurplek bij jou buiten in de buurt.

Al wandelend bespreken we wat je graag wilt veranderen in jouw leven. Aan de hand van dat doel zetten we de natuur actief in en gaan we werken met symbolen. Denk hierbij aan opdrachten waarbij je gebruik maakt van materialen die je vindt in de natuur, of een beeld dat jou opvalt om je heen.

Je loopt het bos in. Je begint meteen al met loslaten.
Je ziet de bomen en struiken. Je hoort de vogels.
Je voelt de frisse lucht op je huid, de warmte van de zon.
Je ziet het groen om je heen.
Je ontspant.

We staan aandachtig stil bij wat er nu is, wat zich nu voordoet in jouw leven. De natuur spiegelt jouw proces, aan de hand van gekozen symbolen. Hierdoor kom je heel snel tot diepgaande inzichten, die door het gebruik van die symbolen ook sterk verankeren. We maken eventueel een foto van het symbool dat je tijdens de natuurcoaching hebt gekozen zodat je er thuis nog eens naar kunt kijken.

Daar waar nodig zal ik energetische ondersteuning bieden om blokkades op te heffen zodat de energie weer beter door je lichaam kan stromen. Het helpt om je energie weer in balans te brengen en je zelfhelend vermogen te activeren. Dit is een natuurlijke, intuïtieve behandelwijze die moeiteloos verweven wordt in de natuurcoaching.

De oefeningen in de natuur zijn een hulpmiddel om weer stap voor stap dichter bij jouw ware natuur te komen, wie je van nature bent; ontspannen, rustig, zelfverzekerd en daardoor gelukkig

Marieke-5291Het bespreken van je huidige situatie aan de hand van een symbool

Marieke-5639

Het maken van je kwaliteiten cirkel

Marieke-5653

Het bespreken van je kwaliteiten cirkel

Marieke-5689

Ervaren dat je jouw kwaliteiten altijd bij je hebt

Spreekt deze werkwijze jou aan? Ga dan mee met Natuurcoaching Breda naar buiten en ervaar wat een traject bij jou teweeg kan brengen. Ga direct naar afspraak maken.

Natuurlijk jij: innerlijk rustig – zelfvertrouwen – gelukkig