Wandelworkshop (Stiltewandeling) ‘Herstellen met de kracht van de natuur’

‘Pijnlijke schouders die 2 uur later helemaal pijnvrij en los zijn‘ – Lilian
Totale rust in mijn hoofd, ik wist niet dat het kon’ – Cecile
‘Zo loom en soezerig als ik na een dagje sauna ben, zo relaxed voel ik me’ – Nienke

In tijden waarin veel gebeurt en verandert en we continue ‘aan’ staan door de moderne technologie kun je soms behoorlijke onrust ervaren. Te midden van al deze drukte vormt de natuur een baken van rust. Want juist in de natuur is het makkelijker om je los te koppelen van het drukke leven.

Buiten in de frisse, gezonde lucht 2 uur langzaam wandelen in stilte. Oefeningen om je hoofd tot rust te krijgen. Inzichten om meer ontspannen in het leven te staan. Je onderdompelen in de herstellende atmosfeer van de natuur. Weer in verbinding komen met je lijf. Het is fijn om even stil te staan en je innerlijke rust te ervaren, te kijken hoe jij je ruimte inneemt en te vertrouwen op hetgeen jij de wereld te bieden hebt met jouw unieke palet aan kwaliteiten

Onder mijn begeleiding verbind jij je weer met de natuur en met jouw ware natuur. We wandelen over de rustige Gelderse heide en het Mastbos en je ervaart enkele oefeningen uit mijn boek ‘Natuurlijk weer aan het werk’.

Leer tijdens deze workshop weer verbinding te maken met jouw innerlijke rust en zet al je zintuigen open in plaats van met een groot deel van je aandacht bij het denken te zitten. Oefenen hiermee helpt je om in de toekomst in je rust en kracht te blijven staan. Je krijgt diverse uitnodigingen aangereikt, gebaseerd op elementen uit Shinrin yoku, Japans bosbaden. De inzichten kun je direct erna toepassen, thuis of op je werk.

Je kunt deelnemen voor € 25,- per workshop. Wanneer je mijn boek (€ 20,-) koopt kun je gratis deelnemen. Heb je mijn boek al gekocht? Op pagina 4 van het boek staat een link naar de directe online reserveerpagina voor de wandelworkshop.

Dus koop nu mijn boek en schrijf je in of mail me/bel me/app me dat je wilt deelnemen (06-41194653 of info@natuurcoachingbreda.nl):

  • Datum: vrijdag 15 maart 2024

Tijdstip: 10 tot 12 uur

De wandelworkshops vinden plaats in het Mastbos in Breda.

Natuurlijk jij: innerlijk rustig – zelfvertrouwen – gelukkig