Stiltewandeling

In tijden waarin veel gebeurt en verandert en we continue ‘aan’ staan door de moderne technologie kun je soms behoorlijke onrust ervaren. Te midden van al deze drukte vormt de natuur een baken van rust. Want juist in de natuur is het makkelijker om je los te koppelen van het drukke leven. Het is fijn om even stil te staan en je innerlijke rust te ervaren, te kijken hoe jij je ruimte inneemt en te vertrouwen op hetgeen jij de wereld te bieden hebt met jouw unieke palet aan kwaliteiten.

Even opladen, bijtanken, tot rust komen, niks aan je hoofd, 2 uur de tijd voor jezelf in het bos. Leer tijdens deze workshop weer verbinding te maken met jouw innerlijke rust en zet al je zintuigen open in plaats van met een groot deel van je aandacht bij het denken te zitten. Oefenen hiermee helpt je om in de toekomst in je rust en kracht te blijven staan. We gaan de rust ervaren door stilte- en zintuigenwandelingen en je krijgt diverse uitnodigingen aangereikt, gebaseerd op elementen uit Shinrin yoku, Japans bosbaden. De inzichten kun je direct erna toepassen, thuis of op je werk.

Deze wandelworkshops worden ieder seizoen gegeven en er zullen naast vaste elementen ook steeds wisselende elementen terug komen die passen bij het seizoen van dat moment.

Ervaring van deelnemers:

‘Ik vond het erg prettig dat deze sessie 2 uur duurde, hierdoor ondervond ik echt rust en kreeg ik echt de kans om een aantal dingen op een rijtje te zetten en mijn echte ik weer te leren kennen.’

‘Wow, voor mij was dit een zeer waardevolle wandeling!! Het heeft mij weer een stapje in de goede richting gegeven.’

‘Ik werd echt bewust gemaakt van de natuur om me heen maar vooral ook van mijn eigen lichaam. Je staat weer even heel dicht bij jezelf, in mijn geval was het vooral een acceptatie dat het goed is wat ik allemaal doe en dat ook mijn manier goed is, dat ik er mag zijn zoals ik ben.’

  • Data n.t.b., meld je aan voor de wachtlijst

Tijdstip: 10 tot 12 uur

Kosten € 17,50 per wandeling. Mail/app/bel me om je in te schrijven 06-41194653 / info@natuurcoachingbreda.nl of ga naar mijn contactformulier.

Natuurlijk jij: innerlijk rustig – zelfvertrouwen – gelukkig