‘Rise & shine’ (Shinrin yoku)

Iedere 2e zondagochtend van de maand ‘Rise & shine’ wandeling van 10 tot 12 uur, Mastbos Breda.

Even opladen, bijtanken, tot rust komen, niks aan je hoofd, 2 uur de tijd voor jezelf in het bos. Want juist in de natuur is het makkelijker om je los te koppelen van het drukke leven. Ga mee op zondagochtend voor een heerlijke wandeling. Ik begeleid je in het bewust aanwezig zijn in je lijf en in het bos, met al je zintuigen. Verbind je met de natuur om je heen en met jezelf. Gebaseerd op elementen uit Shinrin Yoku, Japans bosbaden.

Ervaring deelnemer Dayenne Smulders: ‘Japans bosbad, gewoon in het Mastbos in Breda. 2 uur in stilte wandelen met oefeningen in mindful en bewustwording. Voelen wat er écht toe doet. Wat gehoord, gezien, gevoeld en gevoed wil worden. Ik vond het verhelderend en kan me weer verder focussen op wat écht belangrijk voor mij en mijn ziel is. Dank Marieke voor deze prachtige ervaring. Het zaadje is geplant!🌱

De kosten zijn € 10,- per losse wandeling. Je kunt nu ook een strippenkaart kopen; 5 wandelingen voor € 40,- of 7 wandelingen voor € 50,-, de strippenkaart is het hele jaar geldig. 

Schrijf je direct in door het contactformulier in te vullen of een berichtje/appje te sturen op 0641194653.

Natuurlijk jij: innerlijk rustig – zelfvertrouwen – gelukkig