Kampvuursessies Breda

Op een inspirerende, groene locatie in Breda verzorg ik iedere 3e woensdag van de maand samen met mijn mede-vuurgenoot Desiré kampvuursessies. Voor diegenen die het fijn vinden om bewust offline te gaan, buiten te zijn, een goed gesprek (met zichzelf) willen en anderen te ontmoeten die er net zo inzitten als jij. Je verzamelt samen met gelijkgestemden rondom een kampvuur. Aan de hand van een oer-oud ritueel deel je eigen-wijsheid en laat je je inspireren door elkaar. Tijdens de sessie krijgt iedereen de ruimte om te delen, zonder anderen van repliek te dienen of ongevraagd advies te geven. We gebruiken oefeningen om weer in verbinding te komen met onszelf en met elkaar.

Tijdens een Kampvuursessie rijken we een nieuw thema op een concreet levensgebied aan. De Kampvuursessies zijn gratis en op basis van vrijwillige donatie, dus toegankelijk voor iedereen om vrijblijvend kennis te maken. Daarnaast zijn de sessies ons cadeautje aan de samenleving onder de vlag van Nature Quest. Op deze manier kan iedereen altijd ergens terecht voor een goed gesprek, een luisterend oor en persoonlijke ontwikkeling.

De sessie vindt plaats bij Desiré op Landgoed de Verscholen Cost. Het terrein is bedoeld voor mensen die connectie zoeken met de natuur en op zoek zijn naar een unieke plek voor hun bijeenkomst. De Verscholen Cost is een groen thuis voor mensen die willen groeien, ontspannen en verbinden met zichzelf, anderen en de natuur.

Inschrijven via Nature Quest

Natuurlijk jij: innerlijk rustig – zelfvertrouwen – gelukkig